ساعت کار ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری اژه‌ای: اختیارات خود را به رئیس دادگستری استان‌ها تفویض می‌کنم ایکس از دسترس خارج شد دستور اژه‌ای برای تعیین تکلیف پرونده‌های بالای یک سال

۳ میلیون مشمول غایب در کشور

رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا گفت: ۳ میلیون نفر در کشور داریم که جزو مشمولین غایب هستند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۱ - ۲۹ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 20
کد خبر: ۱۵۱۳۳۹

به گزارش راهبرد معاصر، سردار تقی مهری رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: بحث معافیت تحصیلی مشمولان یکی از مواردی است که در آستانه ماه مهر مورد توجه قرار می‌گیرد؛ تمامی افرادی که در کنکور شرکت کردند و در مقاطع مختلف قبول شدند و باید انتخاب رشته کنند می‌توانند درخواست معافیت تحصیلی را به صورت اینترنتی ثبت کنند.

 

وی با اشاره به اینکه بیش از 50 درصد از رزمندگان دوران دفاع مقدس را سربازان تشکیل می‌دادند، افزود: مشمولان از طریق اپلیکیشن "پلیس من" یا "سامانه سخا" می‌توانند وضعیت سربازی خود را پیگیری کنند.

 

رئیس سازمان وظیفه عمومی بیان کرد: افرادی که سال گذشته دیپلم خود را دریافت کردند تا 31 شهریور امسال فرصت دارند پذیرش دانشگاه را بگیرند ، در غیر این صورت باید برگه اعزام به خدمت را دریافت کنند تا غیبت نخورند.

 

وی با بیان اینکه مشمولان غایب نمی‌توانند در دانشگاه‌ها پذیرش شوند، ادامه داد: افرادی که امسال دیپلم گرفتند تا پایان شهریور سال 1402 فرصت تحصیل دارند و در کنکور شرکت کنند.

 

رئیس سازمان وظیفه عمومی با بیان اینکه اگر سامانه‌های اینترنتی مشکلی داشتند افراد می‌توانند به دفاتر پلیس‌+10 مراجعه کنند، تصریح کرد: درخواست خروج از کشور برای مشمولان غیرغایب در زمان اربعین حسینی این گونه بود که 125 هزار مشمول غیرغایب به صورت اینترنتی و حضوری برای خروج از کشور ثبت‌نام و از کشور خارج شدند که اکثر این افراد به کشور بازگشتند.

 

وی با بیان اینکه 15 هزار نفر در اربعین خدمات سربازی را از سازمان وظیفه عمومی گرفتند، ادامه داد: امسال دانشجویان فرصت 2 ماهه برای خروج از کشور (مجوز خروج از کشور) داشتند تا بدون سپردن وثیقه از کشور خارج شوند؛ این در حالی است که در سال‌های قبل این فرصت یک ماهه بود.

 

مهری خاطرنشان کرد: تا به امروز حدود 3 میلیون نفر مشمول غایب داریم، بیش از 21 میلیون فرزند پسر در سال‌های 55 تا 83 داریم؛ عددِ 3 میلیون نفر نشان می‌دهد 85 درصد از فرزندان ذکور به قانون احترام گذاشته‌اند.

 

وی افزود: تمامی افرادی که مشمول غایب بودند از سال 94 تا 97 یعنی بیش از 8 سال غیبت داشتند، می‌توانستند با پرداخت جریمه کارت معافیت داشته باشند؛ که البته این کار دیگر صورت نمی‌گیرد.

 

مهری گفت: تمامی مشمولان ورزشکاری که در بازی‌های المپیک بتوانند مقام کسب کنند، معافیت به آنها تعلق می‌گیرد. سه رشته فوتبال، والیبال و بسکتبال هم شامل معافیت هستند، در نتیجه تمامی افرادی که ورزشکار هستند می‌توانند از قانون سرباز قهرمان استفاده کنند.

 

رئیس سازمان وظیفه عمومی بیان کرد: تمامی افرادی که از طرف بنیاد ملی نخبگان به عنوان نخبه اعلام می‌شوند فقط دوره آموزشی دارند و باقی مدت سربازی بر آنها بخشیده شده و به آنها کارت پایان خدمت داده می‌شود.

 

وی گفت: نخبگان غایبی که خارج از کشور هستند اگر پروژه تحقیقاتی در کشور انجام دهند نیز برایشان کارت پایان خدمت صادر می‌شود./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار